Jen Tak o Vsem
+6
Nasri
Peekr
Nike
dalajlama
skala
Testík
10 posters
Strana 1 z 1
Jen Tak o Vsem
Ne ze nam Zkazite nase Lidicky.. I kdyz Nektere Uz zkazit nejde.)) Test Barvy .))
Testík- Admin
- Poeet p?íspivku : 51
Registration date : 11. 02. 08
Re: Jen Tak o Vsem
Peekr napsal:Goood barva, nějak nevím proč, ale zrovna tuhle mám rádTestík napsal: Ne ze nam Zkazite nase Lidicky.. I kdyz Nektere Uz zkazit nejde.)) Test Barvy .))
Hahaha chtel sem Bilou a nejak nejde .))
Testík- Admin
- Poeet p?íspivku : 51
KSČM znamena-krasna síta červena malba [/quote]
a nebo Kokotská Strana Č*ráků a Magorů.. sry za sprosty slova, ale komunisty fakt nesnasim..
a nebo Kokotská Strana Č*ráků a Magorů.. sry za sprosty slova, ale komunisty fakt nesnasim..
skala- Team
- Poeet p?íspivku : 18
Registration date : 10. 02. 08
Jsem sice pravičák, ale laciný antikomunismus příliš nemusím. Vždyt třeba Zelení jsou (podle mého názoru, který nikomu nevnucuji) extrémističtější. Tím mám na mysli odmítání jaderné energie a prosazování nepromyšlených a kontraproduktivních řešení v oblasti "globálního oteplování". Oproti nim je KSČM, i díky tomu, že už se historicky znemožnila, relativně neškodná.
dalajlama- Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 24. 02. 08
dalajlama napsal:Jsem sice pravičák, ale laciný antikomunismus příliš nemusím. Vždyt třeba Zelení jsou (podle mého názoru, který nikomu nevnucuji) extrémističtější. Tím mám na mysli odmítání jaderné energie a prosazování nepromyšlených a kontraproduktivních řešení v oblasti "globálního oteplování". Oproti nim je KSČM, i díky tomu, že už se historicky znemožnila, relativně neškodná.
skus este raz pre tych jednoduchsich
Nike- Poeet p?íspivku : 24
Registration date : 18. 02. 08
No, chtěl jsem jen říct, že víc než KSČM mi vadí strana zelených.
aha
Precital som si to druhy krat a uz rozumiem
Precital som si to druhy krat a uz rozumiem
Nike- Poeet p?íspivku : 24
Registration date : 18. 02. 08
Zelení zase tak nevaděj, maj i kvalitní lidi, ale maj tu smůlu že maj ve vedení jenom přihlouplý populisty jako je Bursík a Jacques, kterejm jde jen o koryta a křesla. Jinak promiň, ale jak může někdo říct, že mu komunisti nevaděj? Po tom co tu předvedli? Nebo mi ukaž jedinej kdekoliv na světě fungující komunismusdalajlama napsal:No, chtěl jsem jen říct, že víc než KSČM mi vadí strana zelených.
Peekr- Team
- Poeet p?íspivku : 10
Mě nevaděj z toho důvodu, že to, co předvedli, už nepředvedou. Prostě k tomu už nedostanou příležitost.
Jinak je mi samozřejmě líto, že i nyní je volí tolik lidí. Nejspíš jde o pohodlné lidi, kteří vzpomínají na to, že měl každý práci a dostával plat, i když prakticky nic nedělal, nebo je volí lidé, kteří nezaregistrovali, že už smí volit i někoho jiného...
Jinak je mi samozřejmě líto, že i nyní je volí tolik lidí. Nejspíš jde o pohodlné lidi, kteří vzpomínají na to, že měl každý práci a dostával plat, i když prakticky nic nedělal, nebo je volí lidé, kteří nezaregistrovali, že už smí volit i někoho jiného...
Nasri napsal:Toto je travian a ne vládní diskuze
Já vím, ale název tématu je Jen tak o všem
Pro mě je i ODS moc levicová!
Muréna- Moderator
- Poeet p?íspivku : 21
Registration date : 12. 02. 08
V Cine to funguje tusim celkom dobre
Kazdopadne komunisti stale lepsi ako nacisti. Ale ani jedno nie je vyhra.
Strana zelenych ok, len troska pripominaju fanatikov...
Kazdopadne komunisti stale lepsi ako nacisti. Ale ani jedno nie je vyhra.
Strana zelenych ok, len troska pripominaju fanatikov...
Gaspi 2- Team
- Poeet p?íspivku : 18
Registration date : 13. 02. 08
Zdravim spojeneckou ali jestli muzete utocte na alianci spectra diky moc dosela casto na nas utocej !
warleader- Moderator
- Poeet p?íspivku : 41
Registration date : 14. 02. 08
zdravim jen tak dal jedte pecky do spectry sou to dobry farmy
gambi2- Team
- Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 14. 02. 08
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: