LoW-Lords of War
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pouze Napady .)

+4
Muréna
skala
Gaspi 2
Testík
8 posters

Goto down

Pouze Napady .) Empty Pouze Napady .)

Příspěvek  Testík Wed Feb 13, 2008 2:24 pm

Napady Na Zlepseni Pouze k tematu dekuji..)
Testík
Testík
Admin
Admin

Poeet p?íspivku : 51
Registration date : 11. 02. 08

Návrat nahoru Goto down

Pouze Napady .) Empty Re: Pouze Napady .)

Příspěvek  Gaspi 2 Wed Feb 13, 2008 5:40 pm

Ja mam napad, zu som to realizoval na s9 ale tuto to potrva RIADNE dlho, takze dlhsiu dobu budem mat mensiu utocnu armadu(nechcem rvat polia nad 10 ked budem mat crop a v crope tiez nebudem robit extra velku army).
Ide o to, ze planujem spravit tretiu dedinu blizko MC s velkymi kasarnami a stajnami. Takto strasim na s9...sme vo vojne a armadku obnovujem kazdych 6 dni - 12 000 palok a 3000 teutonov, pri velkuch kasarnach a stajnach som za den pri non-stop vyrobe schopny postavit 2000 palkarov a 500 teutonov, taky napor nevydrzi ziadny hrac(myslim:D)...uz 3 krat som prisiel o vsetku army ale vzdy za 6 dni bola naspat(na fore to v tej druhej ali nechapu:D mame tam speha:D).
Velmi lacne, len tie cisla strasia:( bez kradnutia to nejde non-stop, len 2000 palkarov chce cca 190 000 dreva/den.Sad
Gaspi 2
Gaspi 2
Team
Team

Poeet p?íspivku : 18
Registration date : 13. 02. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  skala Thu Feb 14, 2008 11:45 am

dokud nemame 60 clenu je zbytecne zakladat sesterskou ali, a na co brat slabsi hrace? pokud chceme byt hodne dobri nemuzeme brat slabsi hrace, byli by pouze pritezi..
skala
skala
Team
Team

Registration date : 10. 02. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Muréna Thu Feb 14, 2008 11:48 am

Myslím že to je dobrej nápad s tou sesterskou ali,později to bude potřeba tak nebo tak.
Muréna
Muréna
Moderator
Moderator

Poeet p?íspivku : 21
Registration date : 12. 02. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kolco Thu Feb 14, 2008 12:06 pm

já osobně jsem ještě neviděl že by byla sesterská aliance pro mateřskou přínosem

kolco
Admin
Admin

Registration date : 08. 02. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymn? Thu Feb 14, 2008 12:08 pm

skala napsal:dokud nemame 60 clenu je zbytecne zakladat sesterskou ali, a na co brat slabsi hrace? pokud chceme byt hodne dobri nemuzeme brat slabsi hrace, byli by pouze pritezi..
ale ved ja som tam nenapisal, ze budeme brat slabsich hracov ja som napisal , ze slabsi hraci z nasej aly by isli do sesterskej aly a tam by mohli zostat kym nebudu lepsi a mali by sme tak miesto na coraz lepsich hracov a takto by sa to mohlo vymienat

Anonymn?
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  -Vercingetorix- Thu Feb 14, 2008 12:23 pm

na 11. server ma moje aliance jednu sesterskou a urcite je prinosem,jednu bych vzal,vice urcite ne. Da se ji mnohem vice verit nez spojeneckym a az se bude utocit ve velkym,tak kdyz zautoci 120 hracu,no urcite alianci, je vic nez 60. Klidne bych byl pro, skontaktovat nejakou silnou alianci pobliz a udelat si z ni sesterskou
-Vercingetorix-
-Vercingetorix-
Team
Team

Poeet p?íspivku : 24

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  -Vercingetorix- Thu Feb 14, 2008 12:24 pm

-Vercingetorix- napsal:na 11. server ma moje aliance jednu sesterskou a urcite je prinosem,jednu bych vzal,vice urcite ne. Da se ji mnohem vice verit nez spojeneckym a az se bude utocit ve velkym,tak kdyz zautoci 120 hracu,no urcitou alianci, je vic nez 60. Klidne bych byl pro, skontaktovat nejakou silnou alianci pobliz a udelat si z ni sesterskou
-Vercingetorix-
-Vercingetorix-
Team
Team

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Testík Thu Feb 14, 2008 12:55 pm

-Vercingetorix- napsal:
-Vercingetorix- napsal:na 11. server ma moje aliance jednu sesterskou a urcite je prinosem,jednu bych vzal,vice urcite ne. Da se ji mnohem vice verit nez spojeneckym a az se bude utocit ve velkym,tak kdyz zautoci 120 hracu,no urcitou alianci, je vic nez 60. Klidne bych byl pro, skontaktovat nejakou silnou alianci pobliz a udelat si z ni sesterskou

Urcite si to myslim tez...a myslim ze uz je i cas.. me porad taha Aliance > 6.Lords <Uz prej tam mam i pozvanku je pravda mam ji bliz ale nejdu ...co zkusit tuhle nevim kdo od nas je zas od nich daleko .))
Testík
Testík
Admin
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  skala Thu Feb 14, 2008 6:01 pm

killr666 napsal:
skala napsal:dokud nemame 60 clenu je zbytecne zakladat sesterskou ali, a na co brat slabsi hrace? pokud chceme byt hodne dobri nemuzeme brat slabsi hrace, byli by pouze pritezi..
ale ved ja som tam nenapisal, ze budeme brat slabsich hracov ja som napisal , ze slabsi hraci z nasej aly by isli do sesterskej aly a tam by mohli zostat kym nebudu lepsi a mali by sme tak miesto na coraz lepsich hracov a takto by sa to mohlo vymienat

kdyz to beres takhle, tak by to asi nebylo k zahozeni, kazdopadne bych udelal sesterskou alianci z jiz zavedene v nasem sektoru.. pak bych byl pro
skala
skala
Team
Team

Registration date : 10. 02. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  nio Thu Feb 14, 2008 7:07 pm

je to dobrej napad..na 11s ali damned (ve ktere hraju) ma mnoho sester a vsem se nam dari..
ale muze to fungovat jenom s dobrym vedenim a komunikaci.za damned hraje 360hracu..predstavte si kdyz nekdo pozada o podpory..staci aby kazdej hrac poslal par obranejch jednotek a problem je vyrizeny..a co prave utoky,fake a to nemluve o aliancni armade..
v jadru se ale damned nedeli na zadne sestry nabo slabsi hrace funguje porad dale jako jedna skupina jenom oproti 60hracu hraje 360.
nio
nio
Team
Team

Poeet p?íspivku : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Testík Thu Feb 14, 2008 7:31 pm

nio napsal:je to dobrej napad..na 11s ali damned (ve ktere hraju) ma mnoho sester a vsem se nam dari..
ale muze to fungovat jenom s dobrym vedenim a komunikaci.za damned hraje 360hracu..predstavte si kdyz nekdo pozada o podpory..staci aby kazdej hrac poslal par obranejch jednotek a problem je vyrizeny..a co prave utoky,fake a to nemluve o aliancni armade..
v jadru se ale damned nedeli na zadne sestry nabo slabsi hrace funguje porad dale jako jedna skupina jenom oproti 60hracu hraje 360.

Vim oc jde s Citosem sem i na s.15 on vede Frakce tbg..ale uz je na Mrtvici Ono staci 30 lidi sem dostat a ne 360 Silenost v Teto dobe Nikdy !!! To radeji Budu sam...
Testík
Testík
Admin
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Nike Mon Feb 18, 2008 9:07 pm

na sk2 som bol v titans a nemozem povedat ze by boli obtiazou...
Nike
Nike

Registration date : 18. 02. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Gaspi 2 Mon Feb 18, 2008 11:14 pm

Nio: Na s11 sme teda proti sebe:D Ja som z OriDea:D
Tsunami forever:D
Gaspi 2
Gaspi 2
Team
Team

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  -Vercingetorix- Mon Feb 18, 2008 11:48 pm

Gaspi 2 napsal:Nio: Na s11 sme teda proti sebe:D Ja som z OriDea:D
Tsunami forever:D
ja jsem z VD ..nesnasim Tsunami:)
-Vercingetorix-
-Vercingetorix-
Team
Team

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Gaspi 2 Tue Feb 19, 2008 12:15 am

Kua to ma asi prehlasujete:D
Aj tak tam nic nerobim akurat stavam podporu ten server mi je ukradnuty:D
Gaspi 2
Gaspi 2
Team
Team

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: