Pouze Napady .)
+4
Muréna
skala
Gaspi 2
Testík
8 posters
Strana 1 z 1
Pouze Napady .)
Napady Na Zlepseni Pouze k tematu dekuji..)
Testík- Admin
- Poeet p?íspivku : 51
Registration date : 11. 02. 08
Re: Pouze Napady .)
Ja mam napad, zu som to realizoval na s9 ale tuto to potrva RIADNE dlho, takze dlhsiu dobu budem mat mensiu utocnu armadu(nechcem rvat polia nad 10 ked budem mat crop a v crope tiez nebudem robit extra velku army).
Ide o to, ze planujem spravit tretiu dedinu blizko MC s velkymi kasarnami a stajnami. Takto strasim na s9...sme vo vojne a armadku obnovujem kazdych 6 dni - 12 000 palok a 3000 teutonov, pri velkuch kasarnach a stajnach som za den pri non-stop vyrobe schopny postavit 2000 palkarov a 500 teutonov, taky napor nevydrzi ziadny hrac(myslim:D)...uz 3 krat som prisiel o vsetku army ale vzdy za 6 dni bola naspat(na fore to v tej druhej ali nechapu:D mame tam speha:D).
Velmi lacne, len tie cisla strasia:( bez kradnutia to nejde non-stop, len 2000 palkarov chce cca 190 000 dreva/den.
Ide o to, ze planujem spravit tretiu dedinu blizko MC s velkymi kasarnami a stajnami. Takto strasim na s9...sme vo vojne a armadku obnovujem kazdych 6 dni - 12 000 palok a 3000 teutonov, pri velkuch kasarnach a stajnach som za den pri non-stop vyrobe schopny postavit 2000 palkarov a 500 teutonov, taky napor nevydrzi ziadny hrac(myslim:D)...uz 3 krat som prisiel o vsetku army ale vzdy za 6 dni bola naspat(na fore to v tej druhej ali nechapu:D mame tam speha:D).
Velmi lacne, len tie cisla strasia:( bez kradnutia to nejde non-stop, len 2000 palkarov chce cca 190 000 dreva/den.
Gaspi 2- Team
- Poeet p?íspivku : 18
Registration date : 13. 02. 08
dokud nemame 60 clenu je zbytecne zakladat sesterskou ali, a na co brat slabsi hrace? pokud chceme byt hodne dobri nemuzeme brat slabsi hrace, byli by pouze pritezi..
skala- Team
Registration date : 10. 02. 08
Myslím že to je dobrej nápad s tou sesterskou ali,později to bude potřeba tak nebo tak.
Muréna- Moderator
- Poeet p?íspivku : 21
Registration date : 12. 02. 08
já osobně jsem ještě neviděl že by byla sesterská aliance pro mateřskou přínosem
kolco- Admin
Registration date : 08. 02. 08
ale ved ja som tam nenapisal, ze budeme brat slabsich hracov ja som napisal , ze slabsi hraci z nasej aly by isli do sesterskej aly a tam by mohli zostat kym nebudu lepsi a mali by sme tak miesto na coraz lepsich hracov a takto by sa to mohlo vymienatskala napsal:dokud nemame 60 clenu je zbytecne zakladat sesterskou ali, a na co brat slabsi hrace? pokud chceme byt hodne dobri nemuzeme brat slabsi hrace, byli by pouze pritezi..
Anonymn?- Anonymní
na 11. server ma moje aliance jednu sesterskou a urcite je prinosem,jednu bych vzal,vice urcite ne. Da se ji mnohem vice verit nez spojeneckym a az se bude utocit ve velkym,tak kdyz zautoci 120 hracu,no urcite alianci, je vic nez 60. Klidne bych byl pro, skontaktovat nejakou silnou alianci pobliz a udelat si z ni sesterskou
-Vercingetorix-- Team
- Poeet p?íspivku : 24
-Vercingetorix- napsal:na 11. server ma moje aliance jednu sesterskou a urcite je prinosem,jednu bych vzal,vice urcite ne. Da se ji mnohem vice verit nez spojeneckym a az se bude utocit ve velkym,tak kdyz zautoci 120 hracu,no urcitou alianci, je vic nez 60. Klidne bych byl pro, skontaktovat nejakou silnou alianci pobliz a udelat si z ni sesterskou
-Vercingetorix-- Team
-Vercingetorix- napsal:-Vercingetorix- napsal:na 11. server ma moje aliance jednu sesterskou a urcite je prinosem,jednu bych vzal,vice urcite ne. Da se ji mnohem vice verit nez spojeneckym a az se bude utocit ve velkym,tak kdyz zautoci 120 hracu,no urcitou alianci, je vic nez 60. Klidne bych byl pro, skontaktovat nejakou silnou alianci pobliz a udelat si z ni sesterskou
Urcite si to myslim tez...a myslim ze uz je i cas.. me porad taha Aliance > 6.Lords <Uz prej tam mam i pozvanku je pravda mam ji bliz ale nejdu ...co zkusit tuhle nevim kdo od nas je zas od nich daleko .))
Testík- Admin
killr666 napsal:ale ved ja som tam nenapisal, ze budeme brat slabsich hracov ja som napisal , ze slabsi hraci z nasej aly by isli do sesterskej aly a tam by mohli zostat kym nebudu lepsi a mali by sme tak miesto na coraz lepsich hracov a takto by sa to mohlo vymienatskala napsal:dokud nemame 60 clenu je zbytecne zakladat sesterskou ali, a na co brat slabsi hrace? pokud chceme byt hodne dobri nemuzeme brat slabsi hrace, byli by pouze pritezi..
kdyz to beres takhle, tak by to asi nebylo k zahozeni, kazdopadne bych udelal sesterskou alianci z jiz zavedene v nasem sektoru.. pak bych byl pro
skala- Team
Registration date : 10. 02. 08
je to dobrej napad..na 11s ali damned (ve ktere hraju) ma mnoho sester a vsem se nam dari..
ale muze to fungovat jenom s dobrym vedenim a komunikaci.za damned hraje 360hracu..predstavte si kdyz nekdo pozada o podpory..staci aby kazdej hrac poslal par obranejch jednotek a problem je vyrizeny..a co prave utoky,fake a to nemluve o aliancni armade..
v jadru se ale damned nedeli na zadne sestry nabo slabsi hrace funguje porad dale jako jedna skupina jenom oproti 60hracu hraje 360.
ale muze to fungovat jenom s dobrym vedenim a komunikaci.za damned hraje 360hracu..predstavte si kdyz nekdo pozada o podpory..staci aby kazdej hrac poslal par obranejch jednotek a problem je vyrizeny..a co prave utoky,fake a to nemluve o aliancni armade..
v jadru se ale damned nedeli na zadne sestry nabo slabsi hrace funguje porad dale jako jedna skupina jenom oproti 60hracu hraje 360.
nio- Team
- Poeet p?íspivku : 23
nio napsal:je to dobrej napad..na 11s ali damned (ve ktere hraju) ma mnoho sester a vsem se nam dari..
Vim oc jde s Citosem sem i na s.15 on vede Frakce tbg..ale uz je na Mrtvici Ono staci 30 lidi sem dostat a ne 360 Silenost v Teto dobe Nikdy !!! To radeji Budu sam...
Testík- Admin
na sk2 som bol v titans a nemozem povedat ze by boli obtiazou...
Nike- Poeet p?íspivku : 24
Registration date : 18. 02. 08
Nio: Na s11 sme teda proti sebe:D Ja som z OriDea:D
Tsunami forever:D
Gaspi 2- Team
ja jsem z VD ..nesnasim Tsunami:)Gaspi 2 napsal:Nio: Na s11 sme teda proti sebe:D Ja som z OriDea:D
-Vercingetorix-- Team
Kua to ma asi prehlasujete:D
Aj tak tam nic nerobim akurat stavam podporu ten server mi je ukradnuty:D
Aj tak tam nic nerobim akurat stavam podporu ten server mi je ukradnuty:D
Gaspi 2- Team
Strana 1 z 1